copyright 2015 Blænes Bygg a/s webdesign Inge Tøkje
Hjem Om oss Produkter Linker Butikken Eiendom Kampanje Kontakt oss Huskatalog Bilder fra prosjekt Lager

Butikken

Maling

Vi er forhandler av Gjøco maling, Utendørs og innendørs maling og beis, vannbasert og oljebasert, Vi har en stor fargebank og flere fargekart og prøver. Gjøco Bedriften ble startet så tidlig som i 1940, og har siden da, med produksjon og ferdigvarelager, vært lokalisert til Torvikbukt på Nordmøre.

Håndverktøy/redskap

Vi har også godt utvalg i håndverktøy og hage redskap, hovedleverandør er Fiskars og Hozelock, men vi har også diverse annet på lager.

Skruer/spiker/plugger

Skruer og spiker leveres av Essve. ESSVE har et bredt produktsortiment som oppfyller nordiske lover og regler. Flere av deres produkter er Europagodkjent, og de jobber stadig med å godkjenne flere.
Nybygg, rehabilitering,trelast og eiendom. Storemyrshaugen 1  5396 Vestre Vinnesvåg. Våre åpningstider: Mandag-Fredag:  07.00-16.00 Lørdag              :  10.00-13.00

Tlf 55082230                                               E-post                  blenesbygg@blenesbygg.no

Alle Essve produkter blir nøye testet. Vi gjennomfører også stikkprøver både ved produksjon og ved levering til vårt lager.

Elektroverktøy

Bosch er vår hoved leverandør av elektroverktøy, Bosch - for profesjonelle innen håndverk og industri. Divisjon Power Tools i Bosch-gruppen er verdensledende innen elektroverktøy og tilbehør.   De viktigste suksessfaktorene er innovasjonskraft og innovasjonstempo. De batteridrevne maskinene med Lithium-ion-teknologi er en viktig del av vår produktportefølje: for eksempel batteridrevne skrutrekkere, vinkelslipere, stikksager og borhammere.   Innen stein- og betongbearbeiding er vi en ledende produsent av borhammere, bormaskiner, slagbormaskiner og kjernebormaskiner. Med oppfinnelsen av SDS-plus og SDS-max har Bosch elektroverktøy satt standarden for markedet innen segmentet verktøyholdere.

Avrettinsmasser/puss/bad

Heydi  har ett sortiment som omfatter sementbasert dekorpuss, sparkel- og avrettingsmasser, flislim og fugemasser, membransystemer, støpemasser og en rekke spesialprodukter til forskjellige formål innen bygg og anlegg.

Laminat Gulv

BerryAlloc har et unikt tilbud av laminatgulv Lange planker, korte planker og brede planker. Gulv til kjøkken og gang såvel som til stuen. Gulv til restauranter, hoteller og butikker, selv til Heathrow Airport. Slitesterke gulv med dekorer fra det mest moderne til tidløse design.

Peis og ved ovn

Dovre  har både ved ovner og peis, Tradisjonen tro jobbes det kontinuerlig med produktutvikling, for å kunne tilby nye og spennende produkter med samme høye standard og kvalitet som Dovre er kjent for. Ovner og peiser fra Dovrepeisen overlever generasjoner og gir en varme som også varmer sjelen.
Butikken